Wartner Kalknagelkwastje Voordeelverpakking 2 x 5ml

€ 39,99
-17%
€ 33,05
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing/bijsluiter.


Wartner Kalknagelkwastje heeft een bewezen effectieve formule. Het vermindert verkleuring van de nagel, voorkomt de verspreiding van kalknagels en helpt nieuwe infecties te voorkomen. Het geeft een zichtbaar resultaat na 2 weken!


Wartner Kalknagelkwastje is een medisch hulpmiddel voor de effectieve behandeling van kalknagels en schimmelnagels. De 3-in-1 formule werkt effectief tegen kalknagels, vermindert verkleuring van de nagels en voorkomt verspreiding van de kalknagel. Tevens is Warner Kalknagelkwastje snel in gebruik. Het kost namelijk minder dan 1 minuut per dag! De formule dringt door de lagen van de nagel heen en pakt zo de kalknagel bij de bron aan. Het gaat de verdere groei van schimmels tegen en beschermt de nieuwe nagelgroei tegen infectie. Door de speciaal ontwikkelde kwastapplicator is de vloeistof goed te doseren en kan het makkelijk en precies worden aangebracht op de gehele nagel.


Gebruik:
Verwijder eventuele nagellak voor je Wartner Kalknagelkwastje aanbrengt. Breng Wartner Kalknagelkwastje 1 keer per dag aan op de schone en droge nagel, bij voorkeur voor het slapen gaan. Breng een dun laagje vloeistof aan op het gehele oppervlak van de aangedane nagel(s). Vermijd zoveel mogelijk de huid rondom de nagel om huidirritatie te voorkomen. Laat de nagel(s) enkele minuten drogen. Behandel de kalknagel(s) voor het beste resultaat elke dag totdat de gezonde nagel geheel is terug gegroeid en de gehele nagel er weer gezond uitziet. Om kalknagels te voorkomen kunt u Wartner Kalknagelkwastje ook preventief gebruiken.


EAN code(s): 8710537043860