Betalen

Bij ons kunt u kiezen uit twee betaalmethoden: met IDEAL en met de volgende creditcards, Mastercard, Maestro en Visa. Bij de kassa kunt u bepalen op welke wijze u wilt betalen en direct uw artikelen afrekenen.De reden waarom wij voor bovenstaande betaalmethoden hebben gekozen is omdat deze eenvoudig en veilig zijn. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL verbinding. Deze coderingstechniek is al jarenlang uitermate betrouwbaar.

Heeft u nog vragen over de betaalmogelijkheden? Stuur dan een mail naar de klantenservice via het contactformulier, we helpen u dan graag verder.

  • Betalen in Tohbs is veilig.
  • Het geld wordt afgeboekt op het moment dat uw bestelling is afgerond, behalve bij Acceptgiro.
  • Alles verloopt via een beveiligde SSL verbinding.
  • De betalingen van Creditcards, iDEAL en Bancontact/Mr Cash worden afgehandeld door Ogone, een van de meest betrouwbare payment provider van Europa.
  • Betalingen via Acceptgiro worden afgehandeld door AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor topbeautyshop.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij tohbs.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.