Vitalize Vitamine K2 90 mcg 60 capsules

€ 15,95
-20%
€ 12,83
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Vitalize Vitamine K2 90 mcg:

  • Vitamine K2 is de beter opneembare vorm van vitamine K
  • De capsules bevatten Vitamine K2 MK-7 (menaquinone), een biologisch, actieve vorm van vitamine K2
  • Per capsule 90 mcg Vitamine K2 dosering voor volwassenen
  • Draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling
  • Speelt een rol bij de botaanmaak
  • Voor het behoud van sterke botten
  • Ondersteunt de opname van calcium in het botweefsel


Vitalize Vitamine K2 (menaquinon 7/MK-7) is een hoogwaardig voedingssupplement met per capsule 90 microgram/µg vitamine K2. Tegenwoordig krijgt vitamine K steeds meer bekendheid. In de eerste plaatst vanwege de ondersteuning van de bloedstolling. Vitamine K kan echter op veel meer vlakken ingezet worden. Zo draagt deze vitamine onder andere bij aan de instandhouding van sterke botten en speelt het een rol bij de botaanmaak. Kijk voor meer toepassingen onder het kopje: Waar is vitamine K goed voor?

Vitalize Vitamine K2 is hooggedoseerd met maar liefst 90 microgram/µg vitamine K2 menaquinon 7 (MK-7) per capsule. Menaquinon-7 (MK-7) is een natuurlijke vitamine K2 die wordt verkregen door het fermentatieproces van natto (sojabonen). Deze stabiele vorm is biologisch actief, wat wil zeggen dat deze direct beschikbaar is en langdurig in het lichaam blijft. Volgens de huidige inzichten is dit nu de meest effectieve vorm van vitamine K2. Menaquinon-7 is zuiver en volledig vrij van soja.

Vitamine K behoort tot de vetoplosbare vitamines. Door de toevoeging van olijfolie aan dit supplement wordt het nog beter opgenomen in het lichaam.


EAN code(s): 8717344372053