Vitalize Melatonine Kids 0,299 mg 60 smelttabletten

€ 6,95
-20%
€ 5,59
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


  • Melatonine is van invloed op het slaap – en waakritme
  • Handige smelttabletten, ideaal voor kinderen
  • Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Ideaal voor kinderen
  • 100% pure melatonine
  • Vrij van allergenen


Vitalize Melatonine Kids smelttabletten ondersteunen de nachtrust van je kind op natuurlijke wijze. De lichaamseigen stof melatonine is namelijk van invloed op het slaap- en waakritme. Is het bioritme van je kind verstoord, dan kan dit betekenen dat de nachten minder goed verlopen. Vitalize Melatonine Kids kan uitkomst bieden.

Melatonine is een natuurlijk hormoon, dat een belangrijke rol speelt bij het reguleren van de biologische klok van je kind. Bij het donker worden, wordt door een klier in de hersenen melatonine aangemaakt om het lichaam als het ware te laten weten dat het tijd wordt om te gaan slapen. Het hormoon melatonine zorgt ervoor dat je kind zich slaperig gaat voelen en naar bed wilt. Tegen de ochtend stopt de aanmaak van melatonine, zodat je kind langzaam wakker wordt.

Vitalize Melatonine Kids is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De smelttabletten zijn ideaal in het gebruik. Je kind hoeft geen tablet door te slikken. De smelttablet lost eenvoudig op onder de tong en heeft een neutrale smaak.

De samenstelling van Vitalize Melatonine Kids is afgestemd op het gebruik door kinderen. Zo bevatten de smelttabletten pure melatonine. De tabletten zijn vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en bevatten geen allergenen.

Vitalize Melatonine Kids kan prima gecombineerd worden met de andere supplementen binnen het Vitalize assortiment.


EAN code(s): 8717344371834