Somatoline Menopauze Afslankkuur 150ml

Somatoline Menopauze Afslankkuur 150ml

€ 38,64
-65%

€ 13,52

Beschrijving

Menopauze Afslankkuur:
Tijdens de menopauze verminderen de vrouwelijke hormonen waardoor de stofwisseling vertraagd. Dit resulteert in verhoogde vetopslag en een vermindering van het vermogen van het lichaam om vet af te breken. Plaatselijke vetophopingen worden resistenter voor afslankbehandelingen waardoor ze moeilijker te verwijderen zijn. Om deze reden, zoals veroudering (of overgang), kan een traditionele afslankbehandeling niet effectief zijn. Somatoline Cosmetic Menopauze Afslankkuur is het resultaat van baanbrekend onderzoek dat heeft geleid tot de ontwikkeling van een exclusieve formule, met specifieke actieve ingredi‰nten die inwerken op de plaatselijke vetophopingen die veel voorkomen bij vrouwen in de menopauze.

Aanbevolen voor:
Vrouwen met plaatselijke vetophoping rond taille en heupen die zich bevinden in de menopauze.

Werking:
Dankzij een juiste toepassing en massage:
? bevordert het product de vermindering van ?resistente? vetophopingen die meestal gelokaliseerd zijn rond de taille en heupen;
? vecht het tegen de tekenen van veroudering dankzij de hoge concentratie van actieve antioxidant ingredi‰nten;
? is het product intens voedend waardoor de huid zijdezacht wordt.

Werkzame bestanddelen:
Somatoline Cosmetic Menopauze Afslankkuur bevat het exclusieve BioslimAge-complex?, een samenstelling van:
? hydrofiltrat marine lotus G; beschermt de vetcel tegen oxidatieve stress.
? pheoslim; stimuleert de stofwisseling van de vetcel, die vertraagd is door ouder worden.
? cafe‹ne; werkzaam op AMPc
? chlorella vulgaris; stimuleert de synthese van collageen
? spilanthes acmella; actief op interacties tussen cellen en collageen
? hydrofiltrat menyanthes G; beschermt vitamine C tegen oxidatie.

Gebruiksaanwijzing:
Breng tweemaal daags een voldoende hoeveelheid crŠme aan op de te behandelen zone en masseer met ronddraaiende bewegingen tot de crŠme volledig is opgenomen. Gebruik voor de beste resultaten Somatoline Cosmetic Menopauze Afslankkuur regelmatig gedurende 28 dagen. Regelmatig gebruik na de kuur van 4 weken (bv elke twee dagen) zal helpen het silhouet te behouden en het terugkeren van vetopslag te vertragen. Bewaar de kuur op kamertemperatuur, uit direct zonlicht. De cosmetische activiteit van het product kan vanaf de eerste toepassing merkbaar zijn: na enkele minuten kunt u een ?warm en/of koud? gevoel ervaren, soms vergezeld van een lichte tinteling of roodheid van de huid. De intensiteit van deze reactie is afhankelijk van de individuele gevoeligheid van de huid. Deze verschijnselen zijn hoe dan ook na 30 minuten verdwenen en zijn een teken van de innovatieve werking van het product. Handen wassen na gebruik.

Klinische testresultaten:
Een placebo-gecontroleerde klinisch instrumentele test, uitgevoerd onder 25 vrouwen in de menopauze, met tekenen van plaatselijk vet op de taille en heupen. De werkzaamheid van het product werd beoordeeld door het vergelijken van de initi‰le waarden met de resultaten na 4 weken behandeling. De instrumentele klinische evaluaties tonen aan dat constant juist gebruik en massage:
? het silhouet afslankt in 4 weken;
? de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert na 4 weken gebruik.
* Het afslankende effect is toe te schrijven aan de cosmetisch hermodellerende werking van het product tijdens het gebruik. Het veroorzaakt geen gewichtsverlies.


EAN code(s): 8002410062274