Pharma Nord Bio Biloba 150 tabletten

€ 48,95
-25%
€ 36,48
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Pharma Nord Bio Biloba zorgt voor warme handen en voeten. Naarmate we ouder worden verandert onze bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is essentieel om ook de kleinste bloedvaatjes van zuurstof te voorzien en zorgt er dus voor dat ons geheugen goed kan functioneren, dat we ons goed kunnen concentreren en kunnen voortbewegen. Behalve de leeftijd kunnen ook andere factoren in ons dagelijks leven invloed hebben op de bloedcirculatie, zoals zittend werk, gebrek aan beweging, roken en alcohol.

Bio-Biloba bevordert de doorbloeding zodat hoofd, handen en voeten kunnen profiteren van de bevordering van de door bloeding.

Een goede doorbloeding is nodig om voedingsstoffen, zuurstof en warmte naar die delen van het lichaam te brengen die het nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Zo gebruikt het hoofd ongeveer 25% van al het zuurstof in het lichaam.

De karakteristieke bladen van de Ginkgo Biloba-boom bevatten stoffen die een gunstige invloed hebben op de bloedcirculatie

Zo helpt Pharma Nord Bio-Biloba:
Bio-Biloba bevat 100 mg van het gepatenteerde extract van bladen van de Ginkgo Bilobaboom. De tablet is gestandaardiseerd (PN 246). Dat wil zeggen dat elke tablet 24 mg Ginkgo-flavonglycosiden en 6 mg terpeenlactonen bevat.
Honderden malen is de Ginkgo Biloba-plant beschreven in de literatuur. Hierin kunnen we lezen dat het extract van het Ginkgo Biloba-blad, zoals gebruikt wordt in Bio-Biloba, goed is voor een goede bloedcirculatie in het hoofd, de handen, voeten en benen.
Uit een test van de Consumentenbond (8/95) van 13 Ginkgo Biloba producten kwam Bio-Biloba als eerste keus uit de bus, met de laagste kosten per werkzame dagdosering zoals die in het onderzoek is gebruikt.

Gebruik:
Een dagelijkse dosis van 1 tablet is voor de meeste mensen voldoende.

Het verschil is merkbaar na ongeveer vier weken voor koude handen en voeten en zes weken voor het geheugen. Bio-Biloba zorgt geleidelijk voor een verbetering van het geheugen en het concentratievermogen en het geeft nieuwe energie.

Bio-Biloba helpt dus bij:
Koude voeten en handen
Vermoeide benen
Verbetering van het geheugen en het concentratievermogen


EAN code(s): 5709976270503