Arkopharma Arkocaps Groene Koffie 45 capsules

€ 9,45
-26%
€ 7,04
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Arkopharma Arkocaps Groene Koffie is te gebruiken bij:

  • vermagering
  • afslankkuren
  • overgewicht, zwaarlijvigheid
  • verbranding van vetten


ALGEMENE BESCHRIJVING
Groene Koffie komt van oorsprong uit het middelgebergte van Afrika. Bij een natuurlijke groei wordt de plant uiteindelijk een kleine boom. Voor de teelt van de bonen wordt er echter sterk gesnoeid om de plant meer in een struikvorm te krijgen en te houden. De Baganda en andere Oegandese stammen teelden deze koffie lang voor de ontdekking door Europese ontdekkingsreizigers en gebruikten de koffiebonen om op te kauwen.


GCA IN DE STRIJD TEGEN DE KILO’S
In de ongebrande bonen van de Groene Koffie die van nature een groengrijze kleur hebben zit de stof chlorogeenzuur, in de volksmond beter bekend als GCA of Svetol.

GCA stimuleert de vetstofwisseling waardoor gebruikers zonder aanpassing van hun eet- en leefpatroon in staat zijn om al na 3 weken minimaal 5 kilogram af te vallen.


ONDERZOEK IN AMERIKA
De populaire Amerikaanse dr. Oz heeft een onderzoek gedaan onder 100 vrouwen. De conclusie was glashelder, alle vrouwen die Groene Koffie gebruikten vielen twee keer zo veel af in vergelijking met de vrouwen die het niet gebruikten. Dit verklaart de populariteit van Groene Koffie in de Verenigde Staten. Inmiddels is Groene Koffie ook in Nederland de nieuwe hype geworden om snel en effectief af te vallen door het opgeslagen lichaamsvet vrij te maken en om te zetten in energie.


EAN code(s): 8715345003822