Arkopharma Arkocaps Acidophilus 45 capsules

€ 10,25
-23%
€ 7,89
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Arkopharma Arkocaps Acidophilus is te gebruiken bij:

  • verstoorde darmflora
  • schimmelinfecties en darmparasieten
  • herstel balans darmflora na antibioticakuur
  • herstel balans darmflora na diarree en vasten


Gebruikte bacteriestammen:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus bulgaricus
  • Bifidobacterium bifidum


Algemene beschrijving

In onze darmen werken miljarden bacteriën actief samen aan een goede spijsvertering en het op peil houden van ons immuunsysteem. Toch kan onze darmflora behoorlijk van streek zijn door verkeerde voedselkeuze, medicijngebruik, onregelmatig eten en de groei van andere micro-organismen zoals schimmels en gisten. Acidophilus bevat een mengsel van drie synergetisch werkende bacteriestammen die de balans van de darmflora herstellen.

Houd de darmen in conditie

Om uw darmen in goede conditie te houden is het gebruik van Acidophilus geen overbodige luxe. Als de darmflora verstoort is door diarree, voedselvergiftiging, een antibioticakuur, vasten of een schimmelinfectie dan kunnen uw darmen wel wat extra hulp in de vorm van Acidophilus gebruiken.

Bevordert de spijsvertering

Acidophilus is essentieel voor het herstel en behoud van een goede spijsvertering. Immers een gezonde darmflora bevordert de voedselopname waardoor belangrijke voedingsstoffen beter worden opgenomen. Acidophillus versterkt tevens de natuurlijke weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels (candida albicans) in de darmen.

Optimale levensvatbaarheid

Bij het gebruik van probiotica dient u erop te letten dat deze stabiele bacteriestammen bevatten die dusdanig verpakt zijn dat ze moeiteloos de maag kunnen passeren teneinde hun goede invloed in de darmen te kunnen uitoefenen. Acidophilus bevat van elke bacteriestam maar liefst 2,5 miljard levensvatbare micro-organismen.


EAN code(s): 8715345002764