Wartner Wrattenpleisters 24 stuks

€ 25,95
-22%
€ 20,28
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing/bijsluiter.


Wartner Wrattenpleisters is een medisch hulpmiddel dat elk type wrat verwijdert. De pleisters bevatten een sterk geconcentreerde vloeistof om je wratten en voetwratten te verwijderen. Deze zure vloeistof zorgt voor een chemische peeling van de huid en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid vervelt. Hierdoor wordt nieuwe gezonde huid gevormd en zal de wrat of voetwrat krimpen en verdwijnen. Wartner Wrattenpleisters zijn een effectieve en gemakkelijke behandeling om thuis te gebruiken. Geen geknoei en altijd optimaal huidcontact.


- Verwijdert elk type wrat.
- Camoufleert.
- Beschermt en voorkomt verspreiding.


Gebruik:

Neem een pleister van de transparante folie en plak het direct op de wrat. Als de pleister groter is dan de wrat, knip de pleister dan tot het juiste formaat om alleen het oppervlak van de wrat te bedekken. De pleister kan gemakkelijk worden afgeknipt. Gebruik indien nodig een normale pleister voor extra fixatie. Wij raden aan om de pleister de hele nacht te laten zitten en de volgende ochtend te verwijderen. Herhaal de behandeling elke nacht, totdat de wrat volledig is verwijderd.


Wartner Wrattenpleisters bevat twee verschillende formaten pleisters (15 kleinere en 9 grotere) die gemakkelijk op maat kunnen worden geknipt.


Eventueel kunt u voor het aanbrengen van de wrattenpleister ongeveer 10 minuten een warm bad nemen om de huid te verzachten. Droog uw huid goed af voordat u de wrattenpleister aanbrengt.

De aanbevolen behandelingsduur is 7 dagen. U kunt de wrattenpleisters ook overdag aanbrengen om te camoufleren en verspreiding te voorkomen.


EAN code(s): 8710537042368