Somatoline Kuur voor Buik- en Heupzone crŠme 150ml

€ 39,60
-65%
€ 13,86
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Dit is een speciale cosmetische crŠme die ongewenste plaatselijke vetophopingen rond de buik en heupen aanpakt en zo zorgt voor een slanker silhouet en zichtbaar verbeterde contouren.

Aanbevolen voor:
- Vrouwen met slanke benen en armen, maar met plaatselijk vet in de taille en op de heupen.
- Ook ideaal voor mannen die af willen van ongewenste vetophopingen rond de buikzone en de beruchte "love handles".

Werking:

- Vereenvoudigt het losmaken van vet.
- Zorgt voor een "warm-koud" effect, dat de werking van de actieve cosmetische bestanddelen versterkt en de stevigheid van de huid verbetert.

Werkzame bestanddelen:
Somatoline Cosmetic Kuur voor Buik- en Heupzone bevat het exclusieve Bioredux-complex TM; een samenstelling van microdeeltjes van natuurlijke zeealgen en actieve cosmetische ingredi‰nten. Deze actieve bestanddelen zorgen voor een cryothermale werking ("warm-koud" effect), die de onderhuidse microcirculatie stimuleert, de afdrijving van overtollig vocht bevordert en de stevigheid van de huid verbetert. De bruine zeealgen stimuleren de afvoer van afvalstoffen uit de vetophopingen.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks ruim aanbrengen op de te behandelen zones en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot de crŠme volledig door de huid is opgenomen. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd het product dagelijks te gebruiken gedurende 28 dagen. Regelmatig gebruik na een kuur van vier weken helpt het verkregen figuur te behouden. Na enkele minuten inmasseren kunt u een 'warm-koud' gevoel van de huid ervaren, dat gepaard kan gaan met een licht tintelend gevoel en tijdelijke roodheid van de huid. De intensiteit van dergelijke reacties is afhankelijke van de individuele gevoeligheid. Mogelijke reacties verdwijnen doorgaans binnen een half uur. Ze zijn een teken van de innovatieve cosmetische werking van het product. In geval van overmatige roodheid van de huid, het product met overvloedig koud water verwijderen. Was uw handen zorgvuldig na gebruik.


EAN code(s): 8002410061031