Somatoline Anti-Cellulite Kuur 150ml

€ 38,64
-60%
€ 15,46
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Anti-Cellulite Kuur in handige Airless pomp.

Somatoline Cosmetic Anti-Cellulite Kuur is een ultradoordringende crŠme, speciaal ontwikkeld om een cellulite tegen te gaan, vooral in de probleemzones.

Aanbevolen voor:
- Vrouwen die kampen met een sinaasappelhuid en vetkussentjes, d.w.z. de zichtbare gevolgen van cellulite.
- Vrouwen die op zoek zijn naar een product dat een intensieve en langdurende werking op de aangetaste plaatsen heeft, een zogenaamde "shockbehandeling".

Werking:
- Duurzaam effect: voorkomt de opslag van vet in de vetcellen.
- Stimuleert de natuurlijke afdrijving van overtollig vocht.
- Dankzij het "warm-koud"effect kunnen de cosmetische bestanddelen beter worden opgenomen door de huid en wordt deze steviger.

Werkzame bestanddelen:
Bevat het BioActieve-Complex TM, een samenstelling met 5% cafeine, Adipoless en Edemine.
Het zijn onder andere deze ingredi‰nten die zorgen voor de werking van het product.

Gebruiksaanwijzing:
E‚nmaal daags aanbrengen. Met zachte ronddraaiende bewegingen inmasseren. Daarna met opwaartse druk de te behandelen zones masseren.

Na enkele minuten inmasseren kunt u een "warm-koud" gevoel van de huid ervaren, soms vergezeld van een licht tintelend gevoel. Ook kan de huid tijdelijk rood aandoen. De intensiteit van dergelijke reacties is afhankelijk van de individuele gevoeligheid van de huid.
Mogelijke reacties verdwijnen doorgaans binnen een half uur. Ze zijn een teken van de innovatieve cosmetische werking van het product. In geval van overmatige roodheid van de huid, het product met overvloedig koud water verwijderen. Was uw handen zorgvuldig na gebruik.


EAN code(s): 8002410062472