Pharma Nord Bio-Quinon Q10 30mg 30 capsules

€ 14,50
-26%
€ 10,79
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Co-enzym Q10 (of kortweg Q10) is een vitamineachtige stof die een onmisbare rol speelt in de energiestofwisseling van de cellen. De stof draagt actief bij aan de omzetting van vet, eiwitten, koolhydraten en alcohol in ATP (adenosine trifosfaat), een molecule die energie in chemische vorm opslaat. Wanneer een cel energie nodig heeft, breekt die de ATP-molecule af waardoor de daarin opgeslagen energie vrijkomt. Dit hele proces vindt plaats in de mitochondriën, boonvormige structuren in de cel. Alle mitochondriën bevatten co-enzym Q10. Spiercellen hebben vooral grote hoeveelheden energie nodig en zij bevatten dan ook aanzienlijk meer mitochondriën dan andere typen cellen. De hartspier is daar een goed voorbeeld van. De cellen van de hartspier bevatten veel mitochondriën om voldoende energie te kunnen produceren voor de krachtige pompfunctie.

Co-enzym Q10 is ook een krachtige antioxidant.


Dit product bevat 30 capsules (genoeg voor 1 maand).


  • Meer dan twintig jaar op de markt in de Europa
  • Zuivere co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon
  • Q10 met toegevoegde vitamine B2, ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid
  • De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid
  • Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen


Het co-enzym Q10 is een in vetoplosbare stof die moeilijk in het lichaam wordt opgenomen. Bio-Quinon Q10 is al meer dan 25 jaar verkrijgbaar en Pharma Nord heeft in de loop der jaren een speciale methode ontwikkeld om het moeilijk opneembare Q10 toch goed in het lichaam opgenomen te krijgen. Door een speciale oplossing in plantaardige olie van de best verkrijgbare kwaliteit Q10 en een uniek procédé van verhitting en afkoeling is Bio-Quinon Q10 uitstekend opneembaar.


EAN code(s): 5709976170100