Pharma Nord Bio Melatonine Complex 290 mcg 120 zuigtabletten

€ 14,95
-27%
€ 10,94
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Pharma Nord Bio Melatonine Complex is een voedingssupplement dat per zuigtablet 0,29 mg (290 mcg) van de actieve stof melatonine bevat. Daarnaast bevat het nog 10 mg niacine. Melatonine moet altijd voor het slapen gaan worden ingenomen.

Door het gebruik van een zuigtablet wordt het zogenaamde poortadereffect, dat optreedt bij sliktabletten melatonine, voorkomen. Dit effect zorgt ervoor dat 90% van de ingeslikte melatonine ongebruikt het lichaam verlaat. Bij een zuigtablet wordt de melatonine al in het mondslijmvlies opgenomen en wordt het poortader effect voorkomen. Dit zorgt voor een 10x beter opneembaarheid van de melatonine. De dosering van 0,29 mg geeft zo een vergelijkbare opname als 2,9 mg melatonine.

Pharma Nord Bio Melatonine Complex bevat ook 10 mg niacine. Bij de lichaamseigen aanmaak van melatonine wordt de stof L-tryptofaan als grondstof gebruikt. Dezelfde stof is ook grondstof voor de aanmaak van niacine. Door 10 mg niacine toe te voegen, wordt 600 mg L-tryptofaan gespaard voor de lichaamseigen aanmaak van melatonine.


Pharma Nord Bio Melatonine Complex voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen.


EAN code(s): 5709976371200