Natterman Voor Alle Hoest Kids 180 ml

€ 13,99
-23%
€ 10,77
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing/bijsluiter.


Verminder droge of vastzittende hoest bij kinderen vanaf 1 jaar met de hoestdrank Natterman Voor Alle Hoest Kids. De hoestdrank hydrateert, smeert en beschermt de bovenste luchtwegen en verlicht alle soorten hoest. Slijm wordt makkelijk opgehoest.


De honing in de hoestdrank zorgt niet alleen voor een aangename smaak, het heeft ook een hydraterende en verzachtende werking. De plantextracten van weegbree, kaasjeskruid, heemst en grindelia bevatten epitheel beschermende natuurlijke slijmstoffen en harsen. Dit helpt het slijmvlies te beschermen en bevordert de werking van de bovenste luchtwegen. Het zwartebessensap in de Natterman Voor Alle Hoest Kids geeft de hoestdrank een lekkere smaak.


Natterman Voor Alle Hoest kindersiroop is zo samengesteld dat het de mucosa (het slijmvlies) in de bovenste luchtwegen hydrateert, smeert en beschermt, wat irritatie vermindert. De verzachtende werking verlicht alle soorten hoest, doordat het eventueel aanwezige slijm vloeibaar wordt en zo makkelijker opgehoest kan worden. Dit is goed voor het herstel van het fysiologisch evenwicht.


EAN code(s): 8713304947699