L'Oréal Paris Préférence Haarkleuring Wild Ombre 02

€ 17,99
-47%
€ 9,49
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing/bijsluiter.


L'Oréal Paris Préférence Haarkleuring Wild Ombre 02 zorgt voor optimale grijsdekking, een intens kleurresultaat en een mooie glans.


Op zoek naar een mooie, glanzende haarkleur die natuurlijk oogt? L'Oréal Préférence biedt uitkomst! Deze permanente haarverf versterkt de natuurlijke nuances van je haar voor een natuurlijk kleurresultaat en geeft het haar een mooie glans.


L’Oréal Paris Préférence haarkleuring bestaat sinds 1973. In de jaren die volgden heeft L'Oréal Paris deze haarverf doorontwikkeld en geperfectioneerd. De haarkleuring is permanent en dringt diep in het haar door. Dit zorgt ervoor dat het kleurresultaat zo min mogelijk vervaagt. Tijdens het kleuren wordt ook grijs haar optimaal gedekt.


Tijdens het kleuringsproces houdt Préférence haarverf rekening met de natuurlijke kleurnuances van het haar. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten bruin of blond die in het haar kunnen zitten, maar ook aan het contrast tussen de natuurlijke kleur van het haar en eventuele grijze haren. Doordat deze nuances tijdens het verven behouden blijven, oogt het kleurresultaat natuurlijk. Net zoals bij natuurlijk haar heeft niet elke haar exact dezelfde kleur.


Naast de wens om het haar te kleuren is het van belang het haar goed te verzorgen tijdens het verven. Préférence haarverf zorgt voor een mooie glans. Dankzij de toegevoegde Shine Oil blijft deze glans tot wel 8 weken behouden. Zo blijft het haar er mooi en gezond uitzien!


De voordelen van Préférence op een rij:

  • Grijsdekkende haarverf
  • Natuurlijk ogend kleurresultaat
  • Goede verzorging
  • Mooie glans


EAN code(s): 3600522270713