Gum Soft-Picks Advanced Small 30 stuks

€ 7,89
-16%
€ 6,66
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Om volledige zelfzorg te bereiken en een gezond gebit en tandvlees te behouden, is dagelijkse interdentale reiniging essentieel. Met onze populaire rubberen interdentale microborstels kun je zacht en effectief reinigen daar waar je tandenborstel alleen er niet bij kan. Gum Soft-Picks Advanced helpt bij het verwijderen van voedselresten en tandplak die tussen je tanden zijn verborgen dankzij zachte, flexibele rubberen borstelharen die comfortabel tussen de tanden glijden voor een zachte, maar diepe reiniging. Deze microborstel biedt ook superieur tandvlees- en tandcomfort - het is ontworpen zonder latex, hout of metaal - en masseert zelfs je tandvlees.


Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor elke dag of voor onderweg, dan is dit interdentale microborsteltje een goede keuze. Als je al last hebt van tandvleesproblemen, is dit een geweldig product om je op weg te helpen met interdentale reiniging voordat je overstapt op onze klassieke interdentale ragers. We raden dit hulpmiddel ook aan als je nauwe tanden, bruggen of een orthodontisch apparaat hebt.


  • Helpt bij het verwijderen van voedsel- en tandplakresten dankzij zachte, flexibele rubberen borstelharen die comfortabel tussen de tanden glijden
  • Stimuleert en micro-masseert het tandvlees voor een aangenaam gevoel en optimale gezondheid van het tandvlees
  • Bijzonder zacht en gebruiksvriendelijk
  • Verkrijgbaar in 3 maten voor alle interdentale ruimtes
  • Praktische reiskoffer


EAN code(s): 7630019902786