• Gratis proefjes bij uw bestelling
  • Gratis proefjes bij uw bestelling
Fluimucil Pastilles 200mg 20 stuks

Fluimucil Pastilles 200mg 20 stuks

€ 6,99


Beschrijving

Dit is een geregistreerd geneesmiddel. Lees voor het gebruik de bijsluiter.


Fluimucil Pastilles 200mg is een geneesmiddel op basis van acetylcysteïne dat taai slijm vloeibaarder maakt bij vastzittende hoest. Hierdoor kan het makkelijker opgehoest worden.


Het slijm dat het slijmvlies van de luchtwegen bedekt, speelt een belangrijke rol in de bescherming van de luchtwegen tegen schadelijke stoffen (zoals stof, tabaksrook en chemische bestanddelen) en ziekteverwekkers (zoals virussen en bacteriën). Die irriterende stoffen of ziekteverwekkers worden door het slijm tegengehouden en onschadelijk gemaakt. Door het slijm op te hoesten worden de stoffen vervolgens uit het lichaam verwijderd.


Acetylcysteïne, het actieve bestanddeel in Fluimucil, maakt taai slijm in de luchtwegen vloeibaarder, waardoor het ophoesten ervan wordt vergemakkelijkt. Op die manier worden irriterende bestanddelen of ziekteverwekkers makkelijker verwijderd. Doordat de luchtwegen worden vrijgemaakt, wordt de hoest minder ernstig en verloopt de ademhaling makkelijker.


Eén zuigtablet Fluimucil bevat 200 mg van het actieve bestanddeel acetylcysteïne, aspartaam, aroma's en andere hulpstoffen.


  • lost op in de mond
  • citroensmaak


EAN code(s): 8717056280035

RVG nummer: 28242