Fluimucil 40mg/ml Drank Forte 200ml

€ 9,43
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Dit is een geregistreerd geneesmiddel. Lees voor het gebruik de bijsluiter.


Fluimucil 40mg/ml Drank Forte is een geneesmiddel op basis van acetylcysteïne dat taaie slijm vloeibaarder maakt bij vastzittende hoest. Hierdoor kan het makkelijker opgehoest worden.


Het slijm dat het slijmvlies van de luchtwegen bedekt, speelt een belangrijke rol in de bescherming van de luchtwegen tegen schadelijke stoffen (zoals stof, tabaksrook en chemische bestanddelen) en ziekteverwekkers (zoals virussen en bacteriën). Die irriterende stoffen of ziekteverwekkers worden door het slijm tegengehouden en onschadelijk gemaakt. Door het slijm op te hoesten worden de stoffen vervolgens uit het lichaam verwijderd.


Acetylcysteïne, het actieve bestanddeel in Fluimucil, maakt taai slijm in de luchtwegen vloeibaarder, waardoor het ophoesten ervan wordt vergemakkelijkt. Op die manier worden irriterende bestanddelen of ziekteverwekkers makkelijker verwijderd. Doordat de luchtwegen worden vrijgemaakt, wordt de hoest minder ernstig en verloopt de ademhaling makkelijker.


Fluimucil 40mg/ml Drank Forte in siroopvorm bevat per dosis van 15 ml, 600 mg van het actieve bestanddeel acetylcysteïne, aroma's en andere hulpstoffen.


  • zonder suiker
  • aardbeismaak


EAN code(s): 8717056281070

RVG nummer: 29360