Dulcosoft Macrogol 4000 Poeder Voor Drank 20 sachets

€ 16,84
-25%
€ 12,67
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Dulcosoft Macrogol 4000 Poeder Voor Drank is een medisch hulpmiddel dat op milde wijze de symptomen van obstipatie verlicht en harde stoelgang zachter maakt.


Dulcosoft is een laxeermiddel op basis van Macrogol 4000. Het verlicht op een natuurlijke en milde wijze en verzacht de stoelgang in 24 à 72 uur. Macrogol 4000 is in staat in hoge mate water te binden. Het dient als drager voor vloeistof (water) en vertraagt de opname van water in de darm, wat leidt tot een verhoogde hoeveelheid water in de dikke darm. Daardoor zal de harde ontlasting zacht worden en de ontlasting neemt toe in volume. Dit leidt tot meer beweging in de darmen en vergemakkelijkt de ontlasting. Dit geeft een natuurlijk gevoel van opluchting. Macrogol 4000 heeft een puur fysisch werkingsmechanisme: het wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam en wordt onveranderd uitgescheiden.


Dulcosoft poeder voor drank bevat geen smaakstoffen en kan worden gemengd met je favoriete drank (warm of koud) naar keuze. Dulcosoft bevat geen suiker of zout en is glutenvrij. De neutrale smaakt mengt zich perfect met een drank naar keuze!


De oplossing voor oraal gebruik is geschikt voor:

  • kinderen vanaf 8 jaar
  • zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
  • diabetici
  • mensen met een natriumarm dieet


Binnen de aanbevolen dosering kan de dosis aangepast worden naar eigen behoefte. Het kan dagelijks of om de andere dag worden ingenomen, bij voorkeur ’s morgens, tot maximaal 2 zakjes per dag. De juiste dosering is de laagste dosis die je een regelmatig en een zachte ontlasting geeft.


EAN code(s): 8712172864497