Dulcosoft Macrogol 4000 Drank 250 ml

€ 11,22
-25%
€ 8,46
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Dulcosoft Macrogol 4000 Oplossing Voor Oraal Gebruik is een medisch hulpmiddel en behandelt op milde wijze de symptomen van verstopping en verzacht de harde stoelgang.


Dulcosoft is een laxeermiddel op basis van Macrogol 4000. Het verlicht op een natuurlijke wijze en verzacht de stoelgang in 24 à 72 uur. Macrogol 4000 is in staat om in hoge mate water te binden. Het dient als drager voor vloeistof (water) en vertraagt de opname van water in de darm, wat leidt tot een verhoogde hoeveelheid water in de dikke darm. Daardoor zal de harde ontlasting zacht worden en de ontlasting neemt toe in volume. Dit leidt tot meer beweging in de darmen en vergemakkelijkt de ontlasting. Dit geeft een natuurlijk gevoel van opluchting. Macrogol 4000 heeft een puur fysisch werkingsmechanisme: het wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam en wordt onveranderd uitgescheiden.


Dulcosoft oplossing voor oraal gebruik bevat geen smaakstoffen en kan worden gemengd met je favoriete drank (warm of koud) naar keuze. Dulcosoft bevat geen suiker of zout en is glutenvrij. De neutrale smaakt mengt zich perfect met je drank naar keuze!


De oplossing voor oraal gebruik is geschikt voor:

  • kinderen vanaf 2 jaar
  • zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
  • diabetici
  • mensen met een natriumarm dieet


Binnen de aanbevolen dosering kan de dosis worden aangepast naar eigen behoefte. De dosis is eenvoudig af te meten met behulp van de bijgesloten maatbeker. Dulcosoft kan dagelijks of om de andere dag worden ingenomen tot de maximaal aanbevolen dosering, bij voorkeur ‘s morgens. De juiste dosering is de laagst mogelijke dosis die een regelmatig en een zachte ontlasting geeft.


EAN code(s): 8712172864480