Compeed Blarenpleisters Hoge Hakken 6 stuks

€ 7,99
-15%
€ 6,79
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Compeed Blarenpleisters Hoge Hakken absorbeert het overtollig vocht en vormt een beschermend kussentje, waardoor de pijn onmiddellijk wordt verlicht en de omstandigheden voor de genezing van blaren optimaal zijn.


Het unieke vlindervormig ontwerp met doorschijnende randen past perfect onder de achillespees voor absolute discretie. Past op alle blaren die veroorzaakt worden door het dragen van hoge hakken.


Alle blarenpleisters van Compeed zijn uitgerust met de Compeed hydrocolloïde technologie; een actieve gel met vochtabsorberende deeltjes. De pleister verspreidt de druk van de blaar om de pijn onmiddellijk te verlichten.


De Compeed Blarenpleisters Hoge Hakken heeft een afgeschuinde rand dat strak over het huidoppervlak moet worden aangebracht. Dit vermindert de wrijving en zorgt ervoor dat het genezingsproces niet wordt verstoord door pijnlijk wrijvingen.


Compeed Blarenpleister blijft een aantal dagen zitten. De duur kan variëren afhankelijk van het individu. Dit product bevat individueel verpakte pleisters.


EAN code(s): 3663555004373