Arkopharma Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht 45 capsules

€ 12,25
-23%
€ 9,43
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Lees voor het gebruik het etiket / de bijsluiter.


Arkopharma Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht is te gebruiken bij:

  • diarree
  • buikpijn
  • vermoeide en tranende ogen
  • nachtblindheid


Algemene beschrijving
De Blauwe bosbes is een lage halfstruik met een kruipende wortelstok en talrijke rechtopgaande, bladerrijke, vertakte stengels die groen en kantig zijn. De Blauwe bosbes komt van nature in Europa voor en groeit op zure, humusrijke, vochtige grond in de bossen en op heidevelden.


Te snelle transit
De Blauwe bosbesvruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacteriën die via het voedsel zijn opgenomen.


Verbetering van het gezichtsvermogen
Blauwe bosbes bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen om het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de micro-circulatie te bevorderen.


Vermoeide ogen
Met Blauwe bosbes herstellen vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.


EAN code(s): 8715345001538